Лип 2

До уваги користувачів сервісу ICQ

Рубрика: Інтернет

Вчора ввечері компанія, котрій належить сервіс ICQ, внесла деякі зміни в протокол обміну інформацією всередині цієї мережі, що призвело до того, що деякі ICQ-клієнти від сторонніх розробників перестали працювати. Так, перестали працювати останні версії однієї із найпопулярніших програм такого плану: QIP. При спробі входу в мережу користувачі отримували таке повідомлення про помилку:

Проблема ускладнилася ще і тим, що майже всі користувачі цієї програми відразу ж стали шукати допомоги на сайті її розробників (www.qip.ru), котрий не витримав такого навантаження і довший час був недоступним. Зараз ситуація нормалізувалася, але якщо у вас виникнуть якісь проблеми із доступом на сайт QIP, останню на сьогодні версію (build 8070) ви можете завантажити тут.

Коментарів: 2

  1. Вова Кулеба Липень 23, 2008 15:25

    Люди, ставте QIP Infium 9010 і не буде у вас проблем :)

  2. admin Липень 23, 2008 17:19

    Зараз я саме ним і користуюся. Але я не впевнений, чи “не буде в мене проблем”, якщо AOL не заспокоїться і буде вносити ще якісь зміни у протокол ICQ.

    Інша справа, що QIP Infium підтримує протокол Jabber — це величезний його плюс. До речі, на пошті@lubin.in.ua Jabber працює. :) Можеш підключити свій акаунт в QIP. Потрібні інструкції, як то робиться?

Залиште коментар