Січ 8

Зустріч з І.Васюником

Рубрика: Історія,Місто

8 січня 2010 року. Сьогодні у клубі санаторію ввечері відбулася зустріч Віце-Прем’єр-міністра України Івана Васюника з мешканцями Любеня Великого. Хотілося написати, що зустріч відбулася при великому скупченні народу. Але цим не сказалося б нічого. Хто був нині в Любені, пам’ятає той неприємний дощ, який безперестанку сіявся десь від години шостої вечора — якраз тоді, коли треба було збиратися йти на зустріч. Тому дехто з організаторів, можливо, і мав підстави побоюватися, чи захочуть любінці відійти від святкових столів, які вгинаються від наїдків і напоїв, і тим мерзлим дощем погребти неосвітленими вулицями по сніговій каші в кістку аж до санаторного клубу (сільський вже давно закрили). Але до сьомої вечора, коли розпочалася зустріч, зала була заповнена вщерть. Ті, що приходили з дальших країв (від рибгоспу, наприклад), вже мусили підпирати стіни, бо вільних місць не було.

Відчувалося, що народ прийшов до курорту не просто так. Усі були налаштовані дуже поважно поговорити з представником української влади. Тому, після того як І. Васюник розповів про своє бачення минулих п’яти років і можливі перспективи на майбутнє, мешканці Любеня почали ставити конкретні питання як про загальнодержавні справи (чи можна депутатам ВРУ влаштувати екзамен на знання української мови), так і про наболіле — чому на Кавалку нема води, чому дотепер не проведена каналізація на Гурівщині… Такі питання свідчили про те, наскільки любінці мають І. Васюника за свого і наскільки вірять, що він їм допоможе.

Традиційна коляда, аплодисменти для І. Васюника і гучне «Многая літа» були виразом сердечної подяки і свідченням підтримки жителів.

Враження після зустрічі добре віддзеркалювали слова священика однієї з любінських церков — «Та ви не знаєте, як вам заздрять люди з інших сіл, що ви маєте такого Васюника!»

Адмін

Коментарів: 2

  1. Dikon007 Січень 10, 2010 12:36

    Всім привіт!
    Так це все правда! Я був там, так підпирав стіну, чув про “кавалок” ,але саме цікавіше було я “цингіль” ложив м….!

  2. Сонце Січень 22, 2010 11:54

    Так , я дуже добре пригадую той день , і наголошую що наші односельчани не повинні були звертатися до ІВАНА ВАСИЛЬОВИЧА ВАСЮНИКА про такі проблеми як : чому на Кавалку нема води, чому дотепер не проведена каналізація на Гурівщині… !!!! Ці проблеми на мою думку ,повинен вирішувати селишний голова СТЕПАН ОСТАПОВИЧ БУНЯК !!!!!!!!!

Залиште коментар