Вер 22

Великолюбінська ЗОШ

Рубрика: Місто,Школа

Про школу Любіня знає мабуть кожен. Дитинство кожного асоціюється з нею. Та за останні роки багато чого в ній змінилося, і я хотів би детальніше про неї розповісти.

Можливо дехто згадує старі комп’ютери у кабінеті інформатики, зараз їх замінили на нові з TFT екранами, 512 Мб оперативної пам’яті також є вільний   доступ до Інтернету (ним я і користуюся).

Директор не змінився, ним є Матків­сь­кий О.Ю. Вчителі також не змінилися.

Адміністрація школи хоче запровадити шкільну форму, та поки що їм це не дуже виходить — діти протестують.

18 жовтня 2008 року наша школа представляла Городоцький район на VI Всеукраїнському турнірі Юних Географів, на якому зайняла ІІ місце. В цьому турнірі брали участь Фостяк Юлія (11-Б кл.), Шалавило Лілія (11-Б кл.), Іващишин Роман (11-Б кл.), Ременяк Роксолана (10-Б кл.), Соловій Степан (10-Б кл.). Керівник групи — Бублик Галина Миколаївна.

Роман Іващишин

* * *

Наша школа завжди мала чим хвалитися: то якісь творчі таланти, то розумні учні, то якісь спортсмени. Зараз теж є чим похвалитись.

Учні нашої школи займають призові місця у районних, а як пощастить, то і в обласних олімпіадах. Команда школи з економіки минулого року мала 3 місце в обласному турнірі, а того року 2 місце з географії — за що велика подяка Бублик Галині Миколаївні, бо вона готувала команди.

Грициняк Неля брала участь в конкурсі «Крок до зірок», що транслюється по першому каналу. Шкільний ансамбль бере участь у пісенних конкурсах і займає призові місця, за що подяка Буряк Уляні Степанівні.

Вчитель нашої школи — Федина Галина Йосипівна стала одним із переможців конкурсу «Вчитель року».

Вже 2 роки поспіль в стінах нашої школи проходить міжнародний турнір з гандболу. Для всіх, то велике свято, бо: 1) престижно; 2) три дні нема науки; 3) приводять спортзал і школу в Божий вигляд. Приїжджають команди з Польщі, Словаччини, ще були зі Львова і ще якісь. Приємно, що того року наша команда виборола перше місце!

А зараз про той турнір. Науки три дні нема, всі дружно вболівають за свою команду. Я так кричала, що потім говорити не могла. В такій атмосфері народилося дуже багато підбадьоруючих віршиків. Але найбільше задоволення всі отримували від спостереження за вчителями-вболівальниками, особливо, коли вони стрибали на своїх високих каблуках і вилазили на стільці, щоб краще було видно. Вони не гірше підтримували нану команду, ніж учні — ще один доказ того, що в Любені супер вчителі.

В день закриття вирішили зробити дискотеку для учнів школи і гостей. Певно зо дві години товкли нам, як ми маємо себе поводити, щоб не опозорити школу перед гостями. А в результаті всі вчителі хапалися за голови, спостерігаючи за поведінкою «дорогих гостей». Що вони витворяли! Але нам плюс — побачили, що не такі ми погані, як вчителі звикли то говорити.

Польські хлопці, до речі, були непогані. Але стріляли очима більше до хлопців, а не до дівчат (ви не подумайте, що в нас дівчата негарні). Просто поляки сказали так, цитую: «Нас не інтересуйов дєвчини, нас інтересуйов хлопчини». Отак.

Роксоляна Ременяк

Коментарів: 22

  1. admin Вересень 26, 2008 00:49

    Я думаю, що з часів, коли я закінчив школу (а то було майже 15 років тому) вчителі таки змінилися. :) А сайт відвідують люди і значно старші за мене.

    Але як би там не було, дяка за статтю. Шкода, що така маленька — я б із задоволенням почитав і більш об’ємний матеріал про школу. Також було б цікаво подивитися фото (Васю з пивом не пропонувати! ;)).

  2. xxx Жовтень 9, 2008 20:52

    У школі – повний хаос!!!! Повірте мені – я там навчаюсь!Змінилось багато, та не усе в кращу сторону……А питання про шкільну форму взагалі не обговорюється!!! Тут іде справжня війна!!!І про ставлення до нашої школи у Городоцькому районі я мовчу….”Найбільш корумпована” – так твердять усі!!!

  3. admin Жовтень 13, 2008 18:04

    Шановний ХХХ, мушу зауважити, що ви доволі грамотно і цікаво пишете, як для людини, що навчається в “найбільш корумпованій” школі, де, як ви кажете, панує повний хаос. Може не все так зле? :)

    І ще… Я розумію всю привабливість цього веб-сайту (і всього інтернету взагалі) в якості ресурсу, котрий надає доступ до широкої аудиторії, забезпечуючи при цьому повну анонімність. Але я не хотів би, щоби сайт перетворився на такий собі паркан, де можна написати щось образливе про сусіда, шефа чи представника влади, ховаючись при цьому за маскою анонімності.

    Буду ще радитися на ту тему із рештою людей, котрі працюють над сайтом, але думаю, що надалі анонімні коментарі публікуватися не будуть.

  4. Ляночка Жовтень 23, 2008 15:41

    Наша школа – не ідеальна. Але чомусь ті, хто вже вийшов із її стін, деколи заглядають вгості. Значить , не така вона й погана. Як би там не було, зі школою пов’язує нас багато спогадів. Може, не завжди приємних, але дуже рідних. Як приємно через багато років зібрати свій клас і згадати, як колись змилися з уроків; як святкували свій випускний; як плакала улюблена вчителька , розчулена вашими словами; як сиділи в кабінеті директора, слухаючи моралі … Таке важко забути. Ну це так – емоції. А зараз про матеріальне. Школа міняється, щоправда не завжди на краще. Вже другий рік торочать про кошти, виділені на встановлення пластикових вікон, а руху нема. Минулого року на другому поверсі появилися стенди, присвяченні УПА ( на фанеру їх клеїв мій клас на уроці історії – тепер дивитися не можу на них, як згадаю ту мороку ). Директор похвалив – ліпше, ніж в Переможному. Гарні тюлі нарешті закривають непривабливі вікна на коридорах. Особлива дяка і шана за дзеркала на кожному поверсі. На сьогоднішній день іде будівництво котельні ( в народі – “Голуб’ятні” ). Думається мені, що будемо ми тої зими мерзнути, бо кожен день з вікна наблюдаємо вельмишановних майстрів, які дружно потягують пивко і курять в робочий час.
    Певно хватить. Як буде бажання ше про шось розказати – конче то зроблю.

  5. Ляночка Жовтень 23, 2008 15:43

    І ще одне. Іващишин Ромчик, Я не РоксолАна, А РоксолЯна. А так, дякую шо не забув, що я тоже в тому всьому брала участь!

  6. Ляночка Жовтень 23, 2008 18:09

    Згадала ще дещо важливе. Кому цікаво – читайте.
    Наша школа завжди мала чим хвалитися : то якісь творчі таланти, то розумні учні, то якісь спортсмени. Зараз теж є чим похвалитись.
    1. Учні нашої школи займають призові місця у районних, а як повезе, і в обласних олімпіадах. Команда школи з економіки минулого року мала 3 місце в обласному турнірі, а того року 2 місце з географії – за що велика подяка Бублик Галині Миколаївні, бо вона готувала команди.
    2. Грициняк Неля брала участь в конкурсі “Крок до зірок”, що транслюється по першому каналу. Шкільний ансамбль бере участь у пісенних конкурсах і займає призові місця, за що подяка Буряк Уляні Степанівні.
    3. Вчитель нашої школи – Федина Галина Йосипівна стала одним із переможців конкурсу “Вчитель року”.
    4. Вже 2 роки поспіль в стінах нашої школи проходить міжнародний турнір з гандболу. Для всіх, то велике свято, бо: 1.престижно; 2.три дні нема науки; 3.приводять спортзал і школу в Божий вигляд. Приїжджають команди з Польщі. Словаччини, ще були зі Львова і ще якісь. Приємно, що того року наша команда виборола перше місце!!!!!
    А зараз про той турнір. Науки три дні нема, всі дружно вболівають за свою команду. Я так кричала, що потім говорити не могла. В такій атмосфері народилося дуже багато підбадьоруючих віршиків. Але найбільший кайф всі отримували від спостереження за вчителями-вболівальниками, особливо, коли вони скакали на своїх високих каблуках і вилазили на стільці, щоб краще було видно. Вони не гірше підтримували нану команду, ніж учні – ще один доказ того, що в Любені супер вчителі. В день закриття вирішили зробити дискотеку для учнів школи і гостей. Певно зо дві години товкли нам, як ми маємо себе поводити, щоб не опозорити школу перед гостями. А в результаті всі вчителі хапалися за голови, спостерігаючи за поведінкою “дорогих гостей”. Що вони витворяли!Але нам плюс – побачили, що не такі ми погані, як вчителі звикли то говорити.
    Польські хлопці, до речі, були непогані. Але стріляли очима більше до хлопців, а не до дівчат ( ви не подумайте. що в нас дівчата негарні ). Просто поляки сказали так, цитую: ” Нас не інтересуйов дєвчини, нас інтересуйов хлопчини “. Отак.
    Надіюсь, що знайдуться бажаючі почитати мій коментар.

  7. admin Жовтень 23, 2008 19:19

    Роксоляна, якщо ти не заперечуєш, то я твій “коментар” (котрий і по-об’єму і по якості ніяк не поступається текст статті, котру написав Рома) винесу у саму статтю, щоби його бачили всі відвідувачі сайту. =)

    А ще, коли ти активуєш свою поштову скриньку, я надішлю тобі логін і пароль, котрі нададуть тобі можливість публікувати тексти на головній сторінці сайту. Ти гарно і цікаво пишеш.

  8. Ляночка Жовтень 23, 2008 20:56

    Я тільки за. Завжди буду рада прислужитися прикольному,а головне рідному сайту. Писати не дуже люблю, віддаю перевагу усній мові, але деколи непогано виходить.

  9. roma Жовтень 24, 2008 17:27

    Привіт Роксоляна. Дякую за те, що так цікаво доповнила мою статтю. За “Роксолана” – вибач.

  10. Даринка Жовтень 24, 2008 18:56

    Непогана стаття

  11. Ляночка Жовтень 24, 2008 20:52

    Ромчик, то не є велика проблема. Просто так, на майбутнє.

  12. admin Грудень 9, 2008 20:40

    До пана із ніком Нострадамус (чий коментар наразі не опубліковано) — зв’яжіться будь-ласка зі мною електронною поштою (webmaster@lubin.in.ua). Конфіденційність гарантую.

  13. Вова Січень 27, 2009 15:36

    Лянусь, ти писала “займають призові місця у районних, а як повезе, і в обласних олімпіадах”.
    Зайняте місце в обласній олімпіаді – це не везіння, а знання, глибокі та грунтовні :)

  14. Іруська Березень 20, 2009 19:50

    Я сама навчаюся в цій школі і мені дуже приємно що про неі хороші відгуки.Справді не все в нас ідеально але ще є час вдосконалюватися.Тому я вважаю що нам потрвбно зробити все для того щоби наша школа стала найкращою!!!!!!!!!!

  15. Назар Звір Березень 28, 2009 23:11

    Як мило

  16. Назар Звір Березень 28, 2009 23:13

    Знання це круто !!!

  17. емігрант Квітень 21, 2009 12:56

    введення шкільної форми- справа нудна й марудна, бо ніколи не буде одностайної думки про фасон, тканину, ціну й місце виготовлення, а от придумати якусь шапочку(картузик, беретик, пілотка іт.п) набогато простіше і легше для реалізації.
    давайте пропозиції й придумуйте щось своє.
    впізнавати любінських по шапках – це круто!

  18. назар Липень 26, 2009 13:18

    дайте телефон зоряни

  19. admin Липень 27, 2009 08:50

    :)

    Якої Зоряни, Назар?

  20. Олександр Листопад 23, 2009 21:10

    Добрі люди! Допоможіть знайти моїх друзів з Поріччя-Мальованого! Може хто знайомий з братами Ромою та Назаром, Степаном Штурином,Віктором (у нього ще сестра Оля),Бодьою ?!Якщо хто їх знає передайте ,що їх шукає бувший солдат з “точки” Сашко з Кривого Рогу(служив на Поріччі-Мальованім до весни 2000 року).Я писав листи, але відповіді не було. Нехай напишуть мені на скриньку aparkhom@mail.ru ,або зателефонують 067-541-60-88.Дякую.

  21. Олександр Листопад 23, 2009 21:12

    Вибачаюсь що вліз не в тєму, але приватні оголошення не працює сторінка…

  22. admin Листопад 24, 2009 21:58

    Олександр, що “не в тєму” – це не страшно. Трошки гірше, що тут ваше повідомлення навряд чи побачать люди, котрі могли би вам чимось допомогти, бо рідко хто заглядає в коментарі до доволі давньої статті.

    На форумі зараз відключена автоматична реєстрація, бо ми мали серйозні проблеми з роботами, котрі там реєструвалися і публікували десятки повідомлень з рекламою (в т.ч. – порно-ресурсів %) ).

    Напишіть мені на webmaster@lubin.in.ua, яке ім’я користувача вам створити, і я надішлю вам на зворотню адресу всю інформацію щодо роботи з нашим форумом (повідомлення з форуму якийсь час видно на головній сторінці сайту).

    Ще варіант – ви розповідаєте якусь цікаву історію про вашу службу “на точці” (електронною поштою, або навіть голосом в Skype), ми її опрацьовуємо і на сайті з’являється велика гарна стаття з вашою історією + там-же просимо у всіх допомогу в пошуках потрібних вам людей. Що скажете? :)

Залиште коментар