luda написав:Вітаю! Вітаю вас, хлопці, а насамперед себе! Стільки років мріялося про сторінку Любеня, а ви взяли і зробили! Не переживайте, все буде добре! Обіцяю, що дам знати всім своїм знайомим. Пишіть, цікаво почитати. До речі, і мене залучайте. Багато писати, на жаль, не маю можливості, але обіцяю залишити і свій слід на сторінці. Успіхів!!!
Rammstein85 написав:Ігоре, все дуже добре. Не хвилюйся. Тільки, на мою думку, було б не погано при реєстрації вказувати прізвище, ім'я і по батькові.
Igor написав:Rammstein85 написав:Ігоре, все дуже добре. Не хвилюйся. Тільки, на мою думку, було б не погано при реєстрації вказувати прізвище, ім'я і по батькові.
Нажаль, така можливість не передбачена у форумі, що зараз використовується. В принципі, можна самому то дописати, але я не дуже хотів би з тим зараз бавитися, бо планую міграцію на 3-тю версію phpBB (зараз використовується друга..) як тільки там з'явиться можливість інтеграції з фотогалереєю. Словом, на майбутнє врахую.
Rammstein85 написав:Це добре. Прехід з другої phpBB на третю можна зробити банальною конвертацією, але судячи з того, що я читав по форумах, то мабуть буде багато проблем
bluz написав:все класно. але переглядав галерею...може не варто друкувати смітники. тема болюча, але не варто псувати ними враження про Любінь. думаю, скоро галерея і так поповниться класними фотками (проблему зі смітниками треба вирішувати, але не в такий спосіб). ну це суто моя думка, може хтось не згідний - висказуйтеся (не тримайте в собі)
bluz написав:...ааа, а ще може не обов'язково "виносити з хати" наші любінські поговірки. ні, ну просто ставлю себе на місце гостей, які відвідують цей сайт...(ну це суто моя думка, може не всі згідні).
Повернутись в Зворотній зв'язок
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей