MARIANABMW написав:На Україні а точніше в Любені буваю що 2 роки, і завжди почуваюся вдома !!!
bluz написав:....він не перестає мене дивувати! От дивлюся галерею, ну і третина для мене то щось нове! Я вже не говору про вулиці, є такі, про які я і не чув! Мало того, виявляється Олександр Сєров (великий (чи не дуже) артист російськой естради, відомий за піснями "Мадонна", "Я люблю тебе до сліз"), за молодості (чи то дитиннства) мого тата виспівував в нс в ресторані! Не кажучи вже про скрипаля Юрія Башмета, який за розповідями того ж таки мого тата, наганяв апетит гостям і паралельно починав свою скипальску кар'єру в тому ж таки ресторані! А "лисий босий" Андрій Миколайчук якби сказав, що Любінь йому не рідний, то певно би добре дістав знову ж таки від мого тата, і згадав би, як вони колись гуляли на чиємусь весіллі...
...ну але чогось моє знайомство перейшло в дискусійний монолог.
bluz написав:А Мар'яну (з Торонто) я знаю але тільки зі слів Ігора (Шипера), вони десь колись дружили...
Ну давайте знайомитися!!! Може і ви мене чимось здивуєте.
MARIANABMW написав:А от Ігора Помаранського не памятаю !!! - Вибач Ігор..
admin написав:MARIANABMW написав:А от Ігора Помаранського не памятаю !!! - Вибач Ігор..
Ну, ти не мусиш пам'ятати таких старих дядьків, як я. ))) Я тебе також не пригадую, правду кажучи (дивився фото на твому сайті.. жодних асоціацій). Але якось не особливо з того переймаюся. Може ще якось познайомимось, хто знає? =)
MARIANABMW написав:Який же ти старий???...Ти чуть старший за мене
admin написав:MARIANABMW написав:Який же ти старий???...Ти чуть старший за мене
та, на 8 рочків всього.
OlegSeth написав:Привіт всім!
OlegSeth - це я, Олег Помаранський.
Мене всі напевно знають, тому що всі напевно були в "Елефанті" на дискотеці
OlegSeth написав:Привіт всім!
OlegSeth - це я, Олег Помаранський.
Мене всі напевно знають, тому що всі напевно були в "Елефанті" на дискотеці
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість